SØK
Søk
Eng No
Framsiden
+Produkter
+Kunde / Service

Service- / vilkår


Produktkatalog

I produktkatalogen finner du alle våre produkter og dokumentasjon for disse.

+Om / Kontakt

Kontakt

Epost

Ordrer: bestilling@ctmlyng.no
Tilbud: marked@ctmlyng.no
Service: service@ctmlyng.no
Annet: mail@ctmlyng.no

Telefon

Sentralbord 74 85 55 10
Avd. Klæbu 72 83 16 11

Om oss

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, Aqua Xpress® Microsafe®
og Centrol®.

Lukk
Hjem » Nyhetsarkiv

Sparte over 30 000 kWh på 3 måneder

CTM Lyng AS og NTE Elektro AS installerte automatisk lysstyring i Horg-hallen i Melhus kommune. Resultatet ble hele 58% besparelse.


Melhus kommune sparte over 30.000 kWh på 3 måneder, kun på lys i et bygg, 58% besparelse - Tiltakene inntjent på under 7 mnd!

Se også artikkel i

Det ble montert MICROSAFE bevegelsesfølere i små og mindre arealer og MICROSAFE korridorrel©er i større rom og selve hallen.

Melhus kommune har sammenlignet forbruket for okt-des i 2009 og 2010, for å få riktige tall for tiden før og etter installasjon og tallene er mildt sagt fantastiske.
Med prefabrikerte bevegelsesfølere og korridorrele©r fra CTM Lyng, er ikke slike tall uvanlig, da produktene er svært fleksible og enkelt å optimalisere for det enkelte areals bruk.

Nøkkelen til den gode totaløkonomien er prefabrikasjonen, som gjør selve installasjonstiden rask og effektiv, med et minimum av nedetid på arealene hvor tiltakene skal installeres. Konseptet med korridorrele©r, som takler alle lampetyper (laster), med versjoner for alle arealtyper, er skreddersydd for slike formål og vi er ikke overrasket, sier Markedsdirektør Terje Lillemo i CTM Lyng.
 
Jan-Petter Løvset i Melhus Kommune sier at resultatene er så gode at de nå vurderer å bruke de samme løsningene i mange andre bygg. Når nedbetalingstiden er så kort, betyr det at vi kan forsvare å ta tiltakene over drift, noe som gjør det hele enklere for alle.

 
For ytterligere info, ta kontakt med:
CTM Lyng AS v/ Terje Lillemo 932 10 113
Melhus Kommune v/ Jan Petter Løvset 412 34 501
NTE Elektro AS v/ Alf Jarle Nilsen 913 52 300