SØK
Søk
Eng No
Framsiden
+Produkter
+Kunde / Service

Service- / vilkår


Produktkatalog

I produktkatalogen finner du alle våre produkter og dokumentasjon for disse.

+Om / Kontakt

Kontakt

Epost

Ordrer: bestilling@ctmlyng.no
Tilbud: marked@ctmlyng.no
Service: service@ctmlyng.no
Annet: mail@ctmlyng.no

Telefon

Sentralbord 74 85 55 10
Avd. Klæbu 72 83 16 11

Om oss

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, Aqua Xpress® Microsafe®
og Centrol®.

Lukk
Hjem » Pressemelding » CTM Utvikling AS og Lyng Elektronikk AS fusjonerer

CTM Utvikling AS og Lyng Elektronikk AS fusjonerer

12. februar 2010

De trønderske elektronikkbedriftene CTM-Utvikling AS i Klæbu og Lyng Elektronikk AS i Vanvikan fusjonerer, for å skape en sterk og komplett trøndersk elektronikkbedrift med bred kompetanse innen produktutvikling, produksjon og markedsføring-salg.

Det fusjonerte selskapet vil få navnet CTM-LYNG AS.

16.02.2010

Bak CTM Utvikling AS står gründeren og oppfinneren Sverre Lillemo samt Terje Lillemo (markedsdirektør) og Kjell Inge Iversen (utviklingssjef).

CTM utvikler og selger lys- og varmestyringsprodukter for alle typer bygg, kjent under merkevarene: MICROSAFE installasjonsprodukter, og det komplette styringssystemet CENTROL. Selskapet har flere patenterte løsninger, bl.a. et unikt gnistfritt relè.

CTM er også en av Norges fremste leverandører av Smarthusløsninger for boliger, og ser kraftig omsetningsvekst fremover på Smarthusløsninger og ENØK- løsninger for større bygg.

I tillegg har CTM på beddingen en rekke nye smarte produkter, bl.a. for oppdrettsnæringen.

Lyng Elektronikk AS er en moderne elektronikkprodusent med høy automatiseringsgrad og høy kompetanse på volumproduksjon. Selskapet har lang erfaring med produksjon til krevende kunder, både hva gjelder pris og kvalitet. Det er lagt store resurser i systemer, rutiner og dokumentasjon over tid, som gjør at selskapet kan tilfredsstille de fleste krav i dagens marked. Lyng Elektronikk AS er ISO-9001 sertifisert.

De viktigste kundene idag er: ELSAFE, VingCard, Autronica, Lyng Motor/ELTORQUE, Autopass (Fenritz), Jets System, CTM-Utvikling, m.fl.

Lyng Elektronikk AS er et datterselskap av Lyng Gruppen AS og daglig leder er Alvin Berg.

Aksjonærene, ledelsen og ansatte i begge selskap er meget optimistisk i forhold til mulighetene for vekst og positiv utvikling av det nye selskapet. Etter nært samarbeid i mange år har det blitt åpenbart at det finnes store positive synergier i en sammenslåing av de to selskapene, som sammen besitter meget komplimenterende kompetanse og ressurser.

Fusjonen er en sammenslåing av likeverdige parter for å skape et potent vekstselskap.

Aksjefordelingen i det nye selskapet vil bli 50 % til aksjonærene i CTM, og 50 % til Lyng Gruppen AS.

CTM-LYNG AS vil etter fusjonen ha ca 50 ansatte og forventer i 2010 en omsetning på 80 millioner kr.  

Hovedkontoret blir liggende i Vanvikan, hvor administrasjon, produksjon, logistikk og distribusjon blir styrt fra, mens man i Klæbu vil styrke fokuset på utvikling av eksisterende og nye produkter og salg/markedsføring.  

Daglig leder i CTM-LYNG AS blir Alvin Berg, Markedsdirektør vil bli Terje Lillemo.