SØK
Søk
Eng No
Framsiden
+Produkter
+Kunde / Service

Service- / vilkår


Produktkatalog

I produktkatalogen finner du alle våre produkter og dokumentasjon for disse.

+Om / Kontakt

Kontakt

Epost

Ordrer: bestilling@ctmlyng.no
Tilbud: marked@ctmlyng.no
Service: service@ctmlyng.no
Annet: mail@ctmlyng.no

Telefon

Sentralbord 74 85 55 10
Avd. Klæbu 72 83 16 11

Om oss

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, Aqua Xpress® Microsafe®
og Centrol®.

Lukk
Hjem » Aktuelt Forside Slider, Aktuelt Forsiden » CTM Lyng AS lanserer BransjeProdukter

CTM Lyng AS lanserer BransjeProdukter

10. mars 2017

Les også Merking av Bransjeprodukter

CTM Lyng AS lanserer BransjeProdukter, et merke for produkter som kun fås kjøpt hos elektro- og rørbransjens grossister og som dermed ikke finnes i «Do-It-Yourself» markedet.

Skikkelige fagfolk har behov for å kunne bidra med sin kunnskap, når det kommer til rådgivning rundt produktvalg, for sin kunde.

Det er mange elementer som spiller inn, som handler om mye mer enn selve produktet, så som kvalitet, tilgjengelighet, garantier, service, support mv. I tillegg er det slik at stadig flere produkter blir mer tekniske og da er helhetlig kunnskap til produktet, oppdatering av kunnskap og leveringsdyktighet over tid (garantiperioden ++) stadig viktigere.

For å sikre at de som velger produkt og leverandør enkelt kan skille de grossistlojale produktene og leverandørene, fra resten, i jungelen av ulike produkter, lanserer vi begrepet/merket BransjeProdukter.

Velg produkter fra leverandører som utvikler og selger produkter av Fagfolk – for Fagfolk. Da er du garantert at ikke sluttkunden møter deg med googlesøk, priskalkulatorer eller prislister fra useriøse aktører, hvor man har funnet prisen på det produktet du velger å tilby.

Vern om de viktige elementene rundt produktene og din mulighet som Fagmann til å kunne tjene penger på riktig produktvalg! Velg BransjeProdukter!