SØK
Søk
Eng No
Framsiden
+Produkter
+Kunde / Service

Service- / vilkår


Produktkatalog

I produktkatalogen finner du alle våre produkter og dokumentasjon for disse.

+Om / Kontakt

Kontakt

Epost

Ordrer: bestilling@ctmlyng.no
Tilbud: marked@ctmlyng.no
Service: service@ctmlyng.no
Annet: mail@ctmlyng.no

Telefon

Sentralbord 74 85 55 10
Avd. Klæbu 72 83 16 11

Om oss

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, Aqua Xpress® Microsafe®
og Centrol®.

Lukk
Hjem » Pressemelding » CTM Lyng AS selges til Addtech AB

CTM Lyng AS selges til Addtech AB

10. juli 2015

Aksjonærene i CTM Lyng AS har i dag inngått avtale med Addtech Nordic AB, som er en forretningsenhet i Addtech konsernet, om salg av samtlige aksjer i CTM Lyng AS.

Les hele pressemeldinger her (pdf) .

Se også pressemeldingen fra Addtech her

CTM Lyng AS selges til Addtech AB

Aksjonærene i CTM Lyng AS har i dag inngått avtale med Addtech Nordic AB, som er en forretningsenhet i Addtech konsernet, om salg av samtlige aksjer i CTM Lyng AS.
CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, VERN, Microsafe® og Centrol®. Selskapet har ca. 55 ansatte og omsetter for ca. 130 MNOK.

CTM Lyng AS tilbyr alt fra utvikling av produkt til produksjon og distribusjon. Produktene distribueres via elektrogrossister. CTM Lyng sine produksjonslokaler i Vanvikan har en av Europas mest moderne maskinparker.

Addtech Nordic er en forretningsenhet i Addtech konsernet (Addtech AB). Addtech konsernet består av ca. 140 selskaper, ca. 2.200 ansatte og omsetter for ca. SEK 6,5 Mrd. Addtech AB er notert på Nasdaq OMX Stockholm. CTM Lyng vil bidra til å komplettere Addtechs forretningsområde innen energi produkter og velferdsteknologi.

Aksjeoverdragelsen vil skje ca. 18. august 2015. CTM Lyng har i prosessen vært bistått av SpareBank 1 Markets (finansiell rådgiver) og Pretor Advokat (juridisk rådgiver)

Vanvikan den 10.07.2015

CTM Lyng AS (publ)
For ytterligere informasjon, kontakt Ragnar Lyng, styreleder CTM Lyng AS, +47 40 00 60 00