SØK
Søk
Eng No
Framsiden
+Produkter
+Kunde / Service

Service- / vilkår


Produktkatalog

I produktkatalogen finner du alle våre produkter og dokumentasjon for disse.

+Om / Kontakt

Kontakt

Epost

Ordrer: bestilling@ctmlyng.no
Tilbud: marked@ctmlyng.no
Service: service@ctmlyng.no
Annet: mail@ctmlyng.no

Telefon

Sentralbord 74 85 55 10
Avd. Klæbu 72 83 16 11

Om oss

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, Aqua Xpress® Microsafe®
og Centrol®.

Lukk
Hjem » Aktuelt Forsiden » CTM Lyng kåret til Årets Leverandør 2018

CTM Lyng kåret til Årets Leverandør 2018

16. oktober 2018

Administrerende Direktør Terje Lillemo og Salgs- og Markedssjef Espen Løw-Owesen

CTM Lyng AS har en klar ambisjon om å være våre kunders beste leverandør.

Vi har ingen kortsiktig ambisjon om å bli størst, men kravene som stilles fra kundene, er viktige elementer for at vekst med oss gir liten eller lav risiko.
For å nå dette målet har vi satt av store ressurser på kvalitetsarbeid, kompetent kundesenter 24/7/365, samt at vi skal vite hva vi blir målt på og jobbe helt konkret for å forbedre oss, på alle punkter.

Det å vinne prisen for Årets Leverandør til Ahlsell, gir oss et tydelig signal på at strukturert og målrettet arbeid, med det som er de viktigste elementene for våre kunder, bærer frukter.

Denne prisen gir oss ny energi til å fortsette arbeidet og viser alle våre kunder at vi mener alvor, når vi sier at vi skal bli våre kunders viktigste leverandør, som setter standarden for hva vi leverandørene må fokusere på, for at verdikjeden skal være konkurransedyktig i det lange løp. «BransjeProdukter» – «Made In Trøndelag», «av Fagfolk for Fagfolk» blir i så måte vår viktigste byggekloss og synliggjøringen av kvalitet i alle ledd!