Har du installert en løsning for smart strømstyring i løpet av de siste 20 månedene? Ja, da kan kunden din få inntil 10.000 kroner i støtte.

Det eneste man trenger å gjøre er å registrere tiltaket på Enova sine nettsider, og legge ved faktura fra elektriker. Dersom søknaden innfrir Enova sine kriterier, får man utbetalt 35% av dokumentert kostnad (inkl. mva) inntil 10.000 kroner.

Dette systemet kan gi støtte

mTouch Home er en av de beste løsningene for smart strømstyring, som nå kvalifiserer til støtte fra Enova. Med en energikontroller koblet til HAN-porten, og en HUB som til enhver tid henter strømprisene, hjelper løsningen å balansere strømforbruket gjennom døgnet. På den måten unngår man å bruke mer strøm til oppvarming enn nødvendig.

For at mTouch Home skal kvalifisere for Enovastøtte, må den inkludere HUB, Energikontroller og to flyttbare laster, for eksempel styring av en termostat, og et relé som styrer varmtvannsberederen. Her er oversikt over eksempelprodukter som inkluderes i et slikt system:

Er du usikker på om løsningen kvalifiserer til Enovastøtte – send oss en e-post til marked@ctmlyng.no.

 

Eksempel på løsningene som kan gi inntil 10.000 kroner i støtte:

STRØMSTYRING: mTouch Energy Controller, Sikom Living App, mTouch HUB, mTouch One-R

 

Dette er kriteriene for Enovastøtte

Før man registrerer tiltaket og søker om støtte, kan det være greit å sjekke følgende kriterier:

  • Tiltaket må være ferdigstilt.
  • All fakturadokumentasjon, inkludert utstyr, material- og arbeidskostnader, må være datert innenfor de siste 20 månedene før søknadsdato.
  • Arbeidet skal være utført av fagfolk.
  • Løsningen må kunne styre minimum 2 laster, for eksempel: termostater, relé til varmtvannsbereder, eller styring av elbil lader (Easee).

Les mer, registrer tiltak og se alle kriteriene for Enovastøtte her >>

 

DEL med dine kunder!

For at dine kunder som har fått installert en løsning for smart strømstyring skal motiveres til å søke om støtte, har vi laget en enkel nettside som du kan dele med dem.

https://www.support.ctmlyng.no/enovastotte