Snøfri uteplass eller oppkjørsel

Ønsker du en uteplass fri for snø og is gjennom vinteren? Med varmekabler i bakken kan du sikre at oppkjørselen, inngangspartiet eller trappen din er snø-og isfritt hele vinteren.

Med et moderne og effektiv snøsmelte system sørger man for at varmekabelen kun er på når det trengs. Bakkeføler registrerer overflatetemperatur og fuktighet (snø) på bakken. Ved snøvær vil temperaturføler skru på varmekablene og du vil få det is-/snøfritt. Det finnes selvfølgelig også egne følere til trapper, ramper etc. hvis de er behovet.

Isfrie takrenner

Sliter du med at takrenner tettes med snø og is?

Ved anskaffelse av en takrennesensor,med styring kan du forhindre dette. Med temperaturføler samt fuktføler med varmeelement detekterer denne små vannmengder, slik at du slipper problemer med feks istapper.

Sikkerhet og energibesparende

Ved å velge driftssikre og økonomiske produkter som sørger for effektiv smelting av snø og is vil det i tillegg til økt sikkerhet, gi god energiøkonomi da styringen sørger for at varmekabelen kun står på når det er nødvendig. Man løser de fleste snø og – is utfordringene man har i løpet av den Norske vinteren og ikke minst økt sikkerhet for både mennesker og bygninger.

Norske kvalitetsprodukter for Norske forhold.
Les mer om våre snøsmelteprodukter her