Årets ElektroInnovatør

Ønsker du å vinne heder og ære – samt 25 000 kr til internt arrangement på firmaet?

Bakgrunn

Elektrobransjen er ofte beskyldt for å være litt «si-rumpa» ved at man kanskje ikke generelt er først i køen for å ta i bruk og tilby nye produkter og ny funksjonalitet, til sine kunder.
Mange av de som hevder dette, er kanskje leverandører av produkter, som kanskje (selv mener) ligger langt foran utviklingen generelt og i hvert fall langt over det utbyggere generelt ønsker å tilby og det den jevne kunde mener å ha behov for.
Like fullt er det et snev av sannhet i dette og vi har et skikkelig behov for elektrikere som tar i bruk de mulighetene som ligger i ny teknologi og funksjonalitet, uten at man skal øke sin risiko eller bruke kundene som prøvekaniner.
Vi i CTM Lyng mener å ligge riktig i løypa, ift hva kundene ønsker på teknologisiden, både teknisk og etter hvert designmessig. Vi er 100% avhengig av at produktene tilbys sluttkunder av elektrikerne og ser at stadig flere gjør akkurat det. For å motivere til litt ekstra innsats i denne forbindelse og kanskje at flere forsøker, vil vi etablere et insitament for akkurat det, gjennom å etablere en prisutdeling, Årets ElektroInnovatør.

Hva

Årets ElektroInnovatør er den elektriker som tilbyr kunden det han kanskje ikke visste fantes, eller ikke vet at han vil ha og som samtidig, på vegne av kunden, velger og foreslår produkter og løsninger med et godt miljøavtrykk og som gir kunden en installasjon som er moderne i et lengre perspektiv, gjennom at man enkelt kan oppgradere anlegget til ny funksjonalitet, hvis behovet eller livssituasjonen skulle endre seg.

Hvorfor

Elektrobransjen er helt avhengig av et godt samspill mellom leverandører og elektrikere, for å fornye og verdiøke bransjen og ikke minst for å sammen skape enda mere Innovasjon. Det holder ikke bare med å prøve det siste og nye. Bransjen trenger Innovatører for å sikre at «standardinstallasjonen» får en verdiøkning og at det voldsomme fokuset på at alt skal være billigst mulig, endres til best mulig til riktig pris.

Hvordan

Du kan nominere deg selv, en kollega, ditt firma eller naboens, vårt salgsapparat kan nominere kunder og grossistene kan komme med forslag.
Det vi trenger er en begrunnelse for hvorfor den eller den er nominert og gode bilder fra montering av enkeltprodukter eller komplette system, samt en uttalelse fra en fornøyd sluttkunde.

Konkurransen går frem til 30/11-20 og vinneren kåres på vår stand under Eliaden 2021
Eliaden 2021 er avlyst, vinneren vil bli kåret under livesending den 18. desember istedenfor

 

Nominer*

Bilder og begrunnelse kan også sendes inn på vår Facebook- og Instagram-side, med #elektroinnovatør

 

*Nominering av
Person: Må være ansatt eller montør hos en autorisert elektriker, rådgivende ingeniør eller elektrogrossist.
Firma: Må være autorisert elektrofirma, boligbyggelag, borettslag eller utbygger.