SØK
Søk
Eng No
Framsiden
+Produkter
+Kunde / Service

Service- / vilkår


Produktkatalog

I produktkatalogen finner du alle våre produkter og dokumentasjon for disse.

+Om / Kontakt

Kontakt

Epost

Ordrer: bestilling@ctmlyng.no
Tilbud: marked@ctmlyng.no
Service: service@ctmlyng.no
Annet: mail@ctmlyng.no

Telefon

Sentralbord 74 85 55 10
Avd. Klæbu 72 83 16 11

Faks

74 85 55 49

Om oss

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, VERN, Microsafe®
og Centrol®.

Lukk
Hjem » Relé

Microsafe relé

ReléMicrosafe® erstatter “bråkete” kontaktorer og overopphetede Solid State Reléer.

Verdens beste koblingsorgan!

Vår Patenterte Gnistfrie releteknologi er innebygget i alle våre produkter, som har relefunksjon (av/på).

Når produktene kobler gnistfritt, fjerner man det som i utgangspunktet sliter releéne, nemlig gnisten. Gnist forårsaker over tid forurensing av selve relekontaktene og vil over tid føre til at de brenner sammen.
Våre releér har tilnærmet evig levetid og vi garanterer 11 millioner koblinger, selv om selve releét har en levetid på 10.000 koblinger fra leverandør.

Vi har levert ca 15 millioner relefunksjoner over de siste 20 årene og vet at vår teknologi tåler enhver sammenligning.

Se også Reléguiden

Patentert teknologi

Vi bruker vår patent på gnistfri kobling, i en mengde produkter (CENTROL® lys- og varmestyring, Microsafe® termostater, skumringsbrytere, bevegelsesfølere mv). Overlegen driftsikkerhet, lav varmeutvikling, nesten lydløs kobling og lite plasskrevende, er stikkord som ingen andre produkter i markedet kan matche i sum.

Strenge støykrav -bare Microsafe® klarte kravene!

Når det ble stilt svært strenge krav til støy (17db) og lite varmeutvikling, samt svært begrenset plass til rådighet for “koblingsorganene” – var det kun ett produkt som fylte alle kravene som ble stilt for Orkesterplass på Operaen i Bjørvika, nemlig Microsafe® Gnistfrie Effektreleer. Når man i tillegg får overlegen driftsikkerhet, burde flere tenkt Microsafe® neste gang noen av disse eller alle elementer er viktige for å lykkes!