Når lysleverandøren IPAS AS fusjoneres inn i CTM Lyng AS, blir CTM Lyng også en komplett aktør innen energieffektive belysningsløsninger.

Last ned pressemelding (PDF) »

CTM Lyng er for de fleste godt kjent for sine komfyrvakter, termostater, dimmere, bevegelsesfølere mv. Med gjengen fra IPAS med på laget, kan selskapet plusse på et bredt utvalg innen allmennbelysning for bolig, kontor, lager og haller til sitt sortiment.

Administrerende direktør, Terje Lillemo, forteller at fusjonen med IPAS vil gjøre det enklere for elektrikere og utbyggere å prosjektere, bestille og drifte kvalitetsriktige lysanlegg.

– Stadig flere aktører ser verdien av å forholde seg til så få leverandører som mulig. Da er det vår jobb å sikre at kvaliteten på hele leveransen er på topp. Det gjør vi nå ved å adoptere de som virkelig KAN lyskilder, sier Lillemo, som henviser til kompetansen og erfaringen som IPAS har opparbeidet, etter 20 år i bransjen.

 

Markedets beste systemgaranti

Selve fusjonen er først og fremst en restrukturering av to søsterselskaper, som kommer kundene til gode. Sammenslåingen er nemlig en del av industrikonsernet AddTech sin satsing i Norge.

Terje Lillemo peker på de økte kravene som stilles til dokumentasjon, kvalitet og levetid på de ulike produktene, som et av de viktigste argumentene for å slå sammen de to kompetansemiljøene på lys og styring.

– Vi er kjent for vår dimmerteknologi for alle dimbare lyskilder, mens IPAS har opparbeidet seg en unik kompetanse på energiøkonomisk belysning og prosjektering. Da er det naturlig at vi kommer med en systemgaranti som virkelig gjelder HELE løsningen med lys og styring, forteller Lillemo, som samtidig kommer med et lite stikk til bransjen.

– Mens andre konkurrerer om å være best på håndtering av reklamasjoner, er vårt mål å være den som er kjent for å ha MINST reklamasjoner på våre systemer.

 

Mål om å ta produksjonen ”hjem”

LYS OG STYRING: Med både styring og lyskilder, blir CTM Lyng en komplett belysningsleverandør.

Selv om fusjonen ikke vil føre til noen umiddelbare organisatoriske endringer, er Lillemo tydelig på at det er en overordnet målsetning om å ta mer av produksjonen hjem til Norge, også innebelysningsområdet.

– Det hadde ikke vært noe poeng å forene selskapene, om ikke bærekraft hadde vært inkludert i planene våre, sier han.

– Med den samme kompromissløse holdningen til kvalitet og montasjevennlighet som begge selskap er kjent for, vil dette være en fusjon som kommer både installatør, grossist, utbygger og forbruker til gode fra dag èn. Og vi har en del skikkelig spennende prosjekter til på gang som vi vil røpe senere, avslutter Lillemo.

Last ned pressemelding (PDF) »

 

 

For mer informasjon og kontakt:

Terje Lillemo
Adm. direktør i CTM Lyng AS
terje@ctmlyng.no
Tlf. 932 10 113