Komfyrvakt

Support

Vi «tar konsekvensen av hvilke produkter vi leverer», som i all hovedsak er i bruk etter normal arbeidstid, og har derfor etablert en 24/7/365 servicetelefon, som sikrer at våre kunder eller brukerne av produktene alltid får svar.

Kontakt oss på tlf 46488100 / service@ctmlyng.no

Gjør hverdagen tryggere med komfyrvakt

Visste du at kjøkkenet er boligens mest brannfarlige rom? 58% av alle boligbranner starter på kjøkkenet, mens hele 75% i  blokkleiligheter. Som regel skyldes det kjeler som tørrkoker, mat som glemmes av i komfyren eller ulike typer uvettig bruk av komfyr eller platetopp.  dag er det påbudt med komfyrvakt i alle nybygg og i hus der elektriske anlegg blir rehabilitert. Dette vil på sikt redusere antall boligbranner, men det er i dag en stor andel av Norges befolkning som ikke har komfyrvakt, tross at dette er en billig livsforsikring.

Når mKomfy komfyrvakt føler økt driftstemperatur på platetoppen, vil en innebygd timer starte. Etter 2 timer vil strømtilførselen bli slått av, selv om overoppheting ikke har skjedd. Dette skal hindre at man glemmer, eller forlater komfyren når platene står på. Hvis matlagingen skal gå utover 2 timer, vil lydgiver gi ett bip hvert 30. sekund siste fem minutter av totimersperioden. I de siste fem minutter vil trykk på knappen utvide tiden med 30 minutter. Dette kan gjentas hvis matlaging ennå ikke er ferdig, og nytt varsel gjentar seg.

Overtemperatur
Det er satt en grense for hvor varmt det tillates på platetoppen. Utgangspunktet er at en stekepanne med fett ikke skal få bli så varm at den tar fyr. Ved overtemperatur vil komfyrvakten gi alarm med trippel pip hvert 5. sekund i 40 sekunder. Hvis knappen betjenes innen 30 sekunder etter alarm får du 5 minutter mer brukstid. Uten betjening av knapp vil komfyren bli slått av etter 30 sekunder.

mKomfy består av to moduler:
Én komfyrvakt-sensor (som monteres på vegg, i ventilasjonshette eller i taket) og én komfyrstikk som komfyren kobles til.

Komfyrvakt i bruk

Du finner våre produkter hos

Se mer