mTouch Home er markedets mest brukervennlige og komplette løsning for styring av lys, varme og trygghetsprodukter. Det er dessuten den eneste løsningen som i sin helhet er både utviklet og produsert i Norge, noe som gjenspeiler seg i kvalitet, kundestøtte og bærekraft.

Enkel sparing - med ett trykk!

mTouch Home er markedets mest brukervennlige smarthusløsning. Her får du nemlig full kontroll på strømforbruket - uten behov for høbb eller æpp! Via trådløse sparebrytere, senker du temperaturen når du forlater huset og slår av alt lys når du legger deg.

Enkel trygghet - med ett trykk!

mTouch Home er markedets eneste system som i tillegg til lys og varme, inkluderer noen av de viktigste sikkerhetsproduktene i hjemmet. Via trådløse brytere slår du enkelt av boligens brannfarlige apparater når du legger deg, og stenger vanntilgangen når du reiser bort.

Enkelt å oppgradere!

Aldri har det vært enklere å komme i gang med sparing og trygghet. Du kan starte i det små og legge til nye funksjoner når behovet eller livssituasjonen endrer seg.

Velg din stil

Alle komponentene i mTouch Home kommer i flere farger som passer til ethvert hjem. Velg mellom matt sort, matt hvit, polarhvit, aluminium og pianolakk.

Full kontroll - helt automagisk!

Ta strømsparingen til et nytt nivå! Med effektstyring kutter du enkelt toppene i forbruket ditt, samtidig som du kan senke varmen i huset - rett fra lomma. Og skulle de mot formodning skje noe ifm sikkerheten, får du selvsagt varsel i appen.

Smarthus for alle!

mTouch Home er markedets enkleste, mest bruker- og monteringsvennlige trådløse styringspanel, for overordnede smarthusfunksjoner.

Fremhevede produkter

mTouch One-R PH
Termostat med touchknapper og stort display til styring av gulvvarme, ovner etc.
mTouch Dim-R PH
Dimmer med touchknapper og stort display med alle funksjoner til styring av lyset. Enkel i bruk.
mTouch Sparebryter Dag / Natt PH
Styr mTouch-produktene enkelt med en sparebryter. Dag/Natt passer perfekt på soverommet.
mTouch Sparebryter PH
Styr lys, vann, stikkontakter enkelt ved bruk av sparebryter.
mTouch Astro
Smart styring av utelyset. Skift utelyset med et astrour, så styrer utelyset seg selv.
mTouch HUB
For deg som ønsker å fjernstyre ulike funksjoner og/eller motta varsel om alarmer til mobiltelefonen.