Frihet-til-å-velge
mTouch OP er markedets mest brukervennlige og komplette løsning for styring av lys, varme og trygghetsprodukter. Det er dessuten den eneste løsningen som i sin helhet er både utviklet og produsert i Norge, noe som gjenspeiler seg i kvalitet, kundestøtte og bærekraft.

Enkel sparing - med ett trykk!

mTouch OP er markedets mest brukervennlige smarthusløsning. Her får du nemlig full kontroll på strømforbruket - uten behov for høbb eller æpp! Via trådløse sparebrytere, senker du temperaturen når du forlater huset og slår av alt lys når du legger deg.

Enkel trygghet - med ett trykk!

mTouch OP er markedets eneste system som i tillegg til lys og varme, inkluderer noen av de viktigste sikkerhetsproduktene i hjemmet. Via trådløse brytere slår du enkelt av boligens brannfarlige apparater når du legger deg, og stenger vanntilgangen når du reiser bort.

Enkelt å oppgradere!

Aldri har det vært enklere å komme i gang med sparing og trygghet. Du kan starte i det små og legge til nye funksjoner når behovet eller livssituasjonen endrer seg.

Velg din stil

Alle produktene i mTouch OP kommer i flere farger som passer til ethvert hjem. Velg mellom matt sort, matt hvit, polarhvit, hvit eller alu.

Enovastøtte

Ved å investere i en termostat, tavlerele, måleravleser og HUB fra CTM Lyng, kan man la automatikken styre strømmen til tider når den er billigst, samt unngå effekttopper i forbruket.

 

Ved å integrere disse produktene, tilfredsstiller man dessuten kravet til Enovastøtte for smart strømstyring – som betyr at sluttkunden kan få tilbakebetalt hele 35% av den totale investeringskostnaden.

Har du fått montert Zaptec-, Easee- eller Charge Amps-lader de siste 20 måneder?

Da kan du få

EnovaPakken

til kun kr.

0 0
etter Enova-støtte

Nå har vi støtte for Easee, Zaptec og Charge Amps. Når du abonnerer på Eva Strømstyring får du en ny og oppdatert ladeplan som lader på billigst mulig strøm hver gang du kobler til bilen din.

 

Du kan søke støtte for elbilladere du har fått installert 20 måneder tilbake i tid hvis du kombinerer med Eva Strømstyring.

Full kontroll - helt automagisk!

Ta strømsparingen til et nytt nivå! Med mTouch EnergiKontroll kutter du enkelt toppene i forbruket ditt, samtidig som du kan senke varmen i huset - rett fra lomma. Og skulle de mot formodning skje noe ifm sikkerheten, får du selvsagt varsel i appen.

mTouch® StrømStyring

mTouch StrømStyring er en komplett pakke for full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet.

Pakken består av HUB, måleravleser, termostat og relè for styring av for eksempel varmtvannsbereder. Pakken kvalifiserer til 35% Enovastøtte, inntil 10.000 kroner.

Lanserte produkter

mTouch One, OP
mTouch One Front, OP
mTouch One 1P, OP
mTouch Luftføler, OP
mTouch Dim, OP
mTouch Dim Front, OP
MBD-S Bevegelse, OP
MBD-SW Bevegelse, OP
mTouch Bryter HBU, OP
mTouch Bryter DN, OP
mTouch Bryter Dim, OP
mTouch Bryter Av/På/Timer, OP
mTouch Bryter, OP
Strømkutt Mic, OP
TaveRele 25, OP
mStikk 16, OP
mStikk 25, OP
mTouch EnergiKontroll