Frihet-til-å-velge
mTouch OP er markedets mest brukervennlige og komplette løsning for styring av lys, varme og trygghetsprodukter. Det er dessuten den eneste løsningen som i sin helhet er både utviklet og produsert i Norge, noe som gjenspeiler seg i kvalitet, kundestøtte og bærekraft.

Enkel sparing - med ett trykk!

mTouch OP er markedets mest brukervennlige smarthusløsning. Her får du nemlig full kontroll på strømforbruket - uten behov for høbb eller æpp! Via trådløse sparebrytere, senker du temperaturen når du forlater huset og slår av alt lys når du legger deg.

Enkel trygghet - med ett trykk!

mTouch OP er markedets eneste system som i tillegg til lys og varme, inkluderer noen av de viktigste sikkerhetsproduktene i hjemmet. Via trådløse brytere slår du enkelt av boligens brannfarlige apparater når du legger deg, og stenger vanntilgangen når du reiser bort.

Enkelt å oppgradere!

Aldri har det vært enklere å komme i gang med sparing og trygghet. Du kan starte i det små og legge til nye funksjoner når behovet eller livssituasjonen endrer seg.

Velg din stil

Alle produktene i mTouch OP kommer i flere farger som passer til ethvert hjem. Velg mellom matt sort, matt hvit, polarhvit, hvit eller alu.

Enovastøtte

Ved å investere i en termostat, tavlerele, måleravleser og HUB fra CTM Lyng, kan man la automatikken styre strømmen til tider når den er billigst, samt unngå effekttopper i forbruket.

 

Ved å integrere disse produktene, tilfredsstiller man dessuten kravet til Enovastøtte for smart strømstyring – som betyr at sluttkunden kan få tilbakebetalt hele 35% av den totale investeringskostnaden.

Full kontroll - helt automagisk!

Ta strømsparingen til et nytt nivå! Med mTouch EnergiKontroll kutter du enkelt toppene i forbruket ditt, samtidig som du kan senke varmen i huset - rett fra lomma. Og skulle de mot formodning skje noe ifm sikkerheten, får du selvsagt varsel i appen.

mTouch® StrømStyring

mTouch StrømStyring er en komplett pakke for full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet.

Pakken består av HUB, måleravleser, termostat og relè for styring av for eksempel varmtvannsbereder. Pakken kvalifiserer til 35% Enovastøtte, inntil 10.000 kroner.

Lanserte produkter

mTouch One, OP
mTouch One Front, OP
mTouch One 1P, OP
mTouch Luftføler, OP
mTouch Dim, OP
mTouch Dim Front, OP
MBD-S Bevegelse, OP
MBD-SW Bevegelse, OP
mTouch Bryter HBU, OP
mTouch Bryter DN, OP
mTouch Bryter Dim, OP
mTouch Bryter Av/På/Timer, OP
mTouch Bryter, OP
Strømkutt Mic, OP
TaveRele 25, OP
mStikk 16, OP
mStikk 25, OP
mTouch EnergiKontroll